dezerty 12,802 Zobrazení

Veterníky s karamelovou polevou

Pripravte si pravé veterníky.
od Pavol 2018-11-09
 

Ingrediencie:

  • 50 g masla alebo margarínu
  • 180 ml vody
  • štipka soli
  • 150 g polohrubej múky
  • 3 vajcia

Na vanilkový krém:

  • 400 ml mlieka
  • 1,5 vanilkového pudingu v prášku
  • 3 lyžice cukru
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • stužovač šľahačky

Na karamelový krém:

  • 50 g cukru
  • 200 ml smotany na šľahanie
  • stužovač šľahačky

Na polevu:

  • 50 g krupicového cukru
  • 220 g práškového cukru
  • 4 lyžice mlieka

Pokračovanie na ďalšej strane...

loading...
Tags veterník
Predchádzajúci článok Novinka v Messengeri, po novom sa bude dať vymazať odoslaná správa do 10 minút
Nasledujúci článok Týmto spôsobom vás telo varuje, že má nedostatok vápnika